Friss hírek az aktuális hétvégéről

posted in: Bejegyzés okt 2014

Lejtőszeles, termikes szombattal kezdtünk. Kénosi Viki vontatóiskola felszállásai mellett Szombathelyi Gergő és Csík Zsuzsi iskolakörökkel, Hercegfi Misi pedig 1 órás időtartam feladatával lépett előre. Szőke Gabi 4 órás repülése szép edzés volt, de az 5-órás feladat sajnos nem fért bele ebbe az őszi napba. Aki repült, mindenki tudott termikelni valamennyit, a Jantar még a siklószámát is kipróbálhatta…

Vasárnap nagyobb létszámmal – sokkal gyengébb, de szép időben – repülgettünk napnyugtáig. Viki már egyedül vontatott, Zsuzsi pedig befejezte kötélszakadás gyakorlatait. Most csak rövidebb termikelések jutottak, de estére mindenki belelkesedett, hogy – a ki tudja még meddig tartó szép időben – repüljön egyet. Látogató forgalom is élénkítette a starthelyet.

Vasárnap reggel Vajda Ricsi, Bőti Laci és Bognár Józsi elindultak a Mikulovicei hullámtáborba, szurkolunk nekik a jó hullám időjárásért!

A munkákkal is haladtunk: Szabó Tibi a hátsó kapu üzembehelyezésével előkészítette a gépkocsitárolót a nagyhangár tetőjavításához szükséges faanyagok fogadására, Nagy Petiék pedig a volt faházi büfé végének új felületkezelését csinálták meg. Így már a rosszidő beköszöntét egyre felkészültebben várjuk.

Családi program is volt : a Hercegfi család apraja-nagyja elvégezte az esedékes kerti teendőket a főbejárat melletti sziklakertben.

Gratulálunk a feladatok teljesítéséhez, a szép repülésekhez, köszönet továbbá a munkákért! Terveink szerint csütörtöktől, a négynapos hétvégén folytatjuk a repülést.

20141018_104405